Zoek
Sluit dit zoekvak.

Individueel programma

Ontdek waar jij de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen:

Ontdek waar jij de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen:

Een individueel programma van drie maanden, met een persoonlijk intakegesprek, maandelijks 1-op-1 overleg, maandelijks een Zoom-call, praktische tips & tricks, onbeperkt advies via telefoon of whatsapp, inclusief handige checklists, tools en sjablonen.

Voor wie is dit individueel programma geschikt?

Herken je dit?

Met een professional op het brede gebied van hospitality en gastvrijheid heeft Floriade aan Myrian de juiste gehad. Myrian is een professional die van aanpakken weet met een nuchtere Brabantse instelling die niet snel in de stress schiet. Zeer stimulerend, zelfverzekerd en betrouwbaar om mee te werken. Myrian is sterk in denken vanuit de gast. Ze ziet waar de (commerciële) kansen liggen om de verwachting van de gast te overtreffen. Een prettige persoonlijkheid die van sterke toegevoegde waarde is voor ieder team!
Rachel Camps
Floriade Expo 2022

Hoe fijn zou het zijn als…

Voor wie is dit individueel programma geschikt?

Resultaat van dit individueel programma

Met Myrian hebben we de Customer journey in kaart gebracht. Zij is zeer ervaren en kwam met voor ons hele bruikbare tips om de gastvrijheid te optimaliseren en gemiddelde besteding te verhogen. Het was prettig samenwerken en heeft ons een aantal eye openers opgeleverd. Ik zou haar zeker aanraden!
Anouk Hespe
FutureLand

Het programma

Je investering

Dit individueel programma is een investering van 2500 euro exclusief btw. Inderdaad: dat geef je niet zomaar uit. Aan de andere kant: hoeveel omzet mis je als je doorgaat zoals je nu doet?
Dan heb je nog steeds het gevoel dat de gemiddelde besteding omhoog kan. En weet je nog steeds wat de wensen van jouw doelgroep zijn.

Maar je kunt ook gaan samenwerken met een expert die:

Ga je samen met mij aan de slag om te ontdekken waar jij de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen?