Van blunders tot succesgeheimen

Dé inspiratiepodcast over ondernemen in horeca, leisure en hospitality

O, lieve mensen, wat vind ik dit spannend en wat ben ik apetrots!

Van blunders tot succesgeheimen is dé inspiratiepodcast over ondernemen in horeca, leisure en hospitality. Ik ga in gesprek met ondernemers en managers uit de allerleukste branche over blunders en succesgeheimen. Zij delen waardevolle, praktische tips hoe jij de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen. Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online. Je kunt deze podcast natuurlijk ook luisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts.

Abonneer je via jouw favoriete kanaal op ‘Van blunders tot succesgeheimen’ zodat je geen enkele aflevering mist.

Heel veel luisterplezier!

#11 Dirk van de Voort, horecaondernemer met vier topzaken in Breda (Tapasbar De Markt, Old Dutch Sportsbar & Restaurant, Muziekcafé Lazarus en Holy Moly). Dirk vertelt over zijn reis van één horecazaak naar vier horecazaken, over zijn ondernemerschap en enorme dosis lef. En waarom hij juist in deze tijd met vier andere ondernemers een groot avontuur is aangegaan. Je komt alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#10 Willem Treep, directeur en mede-eigenaar The Food Line-up. Willem wil zijn talenten inzetten om de wereld beter te maken. In deze podcast vertelt hij welke belangrijke rigoureuze keuzes hieraan hebben bijgedragen en dat het af en toe beter is om concessies te doen. Je komt uiteraard alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#9 Roland van Balen, Creative Director bij De Spijsbereiders. Roland vertelt over de wijze waarop hij in het ondernemerschap is gerold en hoe hij met mede-spijsbereider Peter Derks de meest creatieve concepten ontwikkelt met eten in de hoofdrol. Hij vertelt je alles over de meest succesvolle concepten, maar ook over die het niet hebben gehaald. Kortom, je komt alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#8 Mathilde van der Weerd, Managing Director bij QL Hotels, eigenaresse van Falafellow en De Pizzabakkers Hilversum. Mathilde vertelt over haar reis in het ondernemerschap, hoe zij het beste uit haar team haalt en waarom zij juist in Coronatijd een nieuwe zaak is gestart. Je komt uiteraard alles te weten over haar blunders en succesgeheimen.  

#7 Rob Huppertz, directeur GaiaZOO. Een prachtige dierentuin in het zuiden van Limburg. Rob vertelt over het geheim achter het succes van GaiaZOO, zijn rol en de rol van zijn team hierin. Je komt alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#6 Danny Damman, commercieel directeur Ziggo Dome. Danny vertelt over zijn uitdagingen bij Johan Cruijff ArenA en zijn rol bij de ontwikkeling en het succes van Ziggo Dome. Je komt uiteraard alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#5 Kim Veldman. Samen met haar man Jacob Jan Boerma is zij eigenaar van Restaurant De Leest. Kim vertelt over haar rol in de weg naar het behalen en behouden van 3 sterren met De Leest. Inmiddels is De Leest gesloten en hebben zij volop plannen voor de toekomst. Je komt alles te weten van haar blunders en succesgeheimen.

#4 Jeroen Veldkamp, Horeca-Coffee inspirator en mede-eigenaar van COFFEELAB. Jeroen vertelt over hoe je met koffie een wauw kunt creëren en wat zijn rol is in het succes van COFFEELAB. Je komt alles te weten van zijn blunders en succesgeheimen.

#3 Grardie Akkerhuis, eigenaar van Lebkov & Sons. Grardie vertelt over zijn reis als ondernemer, samen met zijn familie en medewerkers, en hoe zij die extra stap zetten zodat de gasten graag bij Lebkov & Sons komen. Ook kom je alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#2 Edwin Klaasen, mede-eigenaar van Broodheeren. Edwin vertelt over hoe hij zich als ondernemer heeft ontwikkeld en hoe hij altijd bij zichzelf blijft. Ook kom je alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen.

#1 Daan Smeltzer, eigenaar van STAN&CO. Utrecht en FIG Food & Gym Bar. Daan vertelt over hoe hij zich als ondernemer heeft ontwikkeld en wat corona met hem en zijn bedrijven heeft gedaan. Ook kom je alles te weten over zijn blunders en succesgeheimen!