Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hallo! Ik ben Myrian. Gezelligheid en gastvrijheid zijn voor mij als Brabantse erg belangrijk. Samen eten en borrelen doe ik het liefst, zowel thuis als buiten de deur.

Voordat ik ondernemer werd…
heb ik Voeding & Marketing gestudeerd. Een nieuwe studierichting, er was nog niemand afgestudeerd toen ik startte. Daar houd ik van, een beetje pionieren. Net even wat anders dan anders, dat past bij mij.
Tijdens mijn stage kwam ik bij de Efteling terecht. De Efteling stal mijn hart. Ik werd verliefd op het bedrijf waar ik leerde dat de gast altijd centraal staat. Daar ontdekte ik mijn bevlogenheid voor leisure – de vrijetijdsbranche – en met name de horeca en merchandise.

Na 19 jaar begon het te kriebelen…
en startte ik als zelfstandig ondernemer. Inmiddels heb ik al veel mooie opdrachten mogen doen – bij onder andere Floriade Expo 2022, Diergaarde Blijdorp, Optisport, GaiaZOO, Plaswijckpark, Landal Nieuwvliet-Bad, FutureLand en Coöperatie DELA. Elke opdracht is anders, maar altijd met als doel de gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Meer over mijn projecten lees je hier.

Leuke weetjes over mij