Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Dorpshuis de Lier

Nieuw interieur

Dorpshuis de Lier is het bruisend middelpunt van Puiflijk, een dorp in het land van Maas en Waal. Het dorpshuis werd voornamelijk bezocht door wat oudere doelgroep. Om het dorpshuis voor een breed publiek aantrekkelijker te maken hebben we een nieuw interieur ontworpen en gerealiseerd.

De belangrijkste uitgangspunten waren open – ontspannen – tijdloos – warm en sfeervol – historie van het dorp. Met deze uitgangspunten hebben we een sfeervol interieur gerealiseerd waar jong en oud zich thuisvoelt.

interieur – doelgroep – gastvrij – design

samenwerking met ontwerpbureau Ron Hos

 

#foogallery-gallery-2828 .fg-image { width: 150px; }

 

Myrian heeft naar volle tevredenheid de restyle van de bar en arrangementenlocatie van Dorpshuis de Lier in Puiflijk gerealiseerd. Conform de wens van het stichtingsbestuur heeft zij dit project van A tot Z gemanaged, waarbij zij in elke fase het vertrouwde (en enige) aanspreekpunt was en bleef. Dankzij haar enorme betrokken- en bevlogenheid wist zij de bestuursleden volledig te ontzorgen. Door haar brede expertise, ruime ervaring en grote inlevingsvermogen wist zij het project binnen de bestaande kaders en het beschikbare budget te realiseren, waarbij zij slim gebruik maakte van haar professionele netwerk. Het uiteindelijke resultaat heeft onze verwachting ruimschoots overtroffen. Niet voor niets hebben wij de intentie uitgesproken om in de toekomst wederom van de diensten van Myrian gebruik te zullen maken.

Ruben Schiks
Bestuur Dorpshuis de Lier