Zoek
Sluit dit zoekvak.
Efteling

De Efteling… een Wereld vol Wonderen

Van 1995 tot april 2014 ben ik werkzaam geweest bij de Efteling. De laatste zeven jaren als Projectmanager Horeca, waarbij ik verantwoordelijk was voor category management en assortimentsmanagement, prijsstrategie, signing en foodfotografie voor alle horeca in het park en bij de verblijfsaccommodaties.

De projecten waar ik het meest trots op ben zijn Raveleijn, Polles Keuken, het Witte Paard en alle horeca rondom AquaNura. Binnen de projectteams was ik verantwoordelijk voor het horeca-assortiment, de prijsstrategie, signing en foodfotografie.

eten – drinken – signing – design – foodfotografie – assortiment – prijsstrategie – category management

Myrian heeft de Efteling zojuist verlaten voor een nieuwe stap. Jammer, want het was een prettige en fijne collega die wist waarover ze het had. Goed voor de projecten die ze onderhanden had. Duidelijke briefings met ruimte voor een juiste creatieve invulling passend bij de Efteling en -niet onbelangrijk- altijd haar afspraken nakomend. De upgrade van Restaurant het Witte Paard was haar laatste grote project en het mooie resultaat daarvan op het gebied van de horeca communicatie is zeker ook mede op haar conto te schrijven. Succes verder Myrian!

Annette Vishers
Design Coördinator