Zoek
Sluit dit zoekvak.
5 jaar ondernemerschap…

Medio april is het 5 jaar geleden dat ik in het diepe sprong en de Efteling verliet. Destijds omschreef ik het als volgt ‘19 jaar geleden ben ik begonnen aan mijn eerste hoofdstuk in een mooi sprookjesboek. Na diverse hoofdstukken met prachtige verhalen en ervaringen, ben ik momenteel mijn laatste Efteling-hoofdstuk aan het afronden. Ik heb er voor gekozen om mijn hart te gaan volgen en aan een nieuw boek te beginnen.’

Ik volgde mijn hart en begon aan een nieuw boek, zonder te weten wat voor boek en waar het exact over zou gaan. Na 5 jaar kan ik zeggen dat het een boek is met vele hoofdstukken en paragrafen en dat het nog lang niet uit is!

Als ik terugkijk voel ik vooral trots, vrijheid en plezier. Trots op mijn portfolio van zeer uiteenlopende opdrachten bij mooie opdrachtgevers zoals onder andere Diergaarde Blijdorp, Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad, Coöperatie DELA, HUP Hotel, GaiaZOO en Plaswijckpark. Wil je meer weten over wat ik heb gedaan? Bekijk mijn gehele portfolio. Vrijheid en plezier omdat ik elke dag geniet van wat ik doe en daarin mijn eigen keuzes kan en mag maken.

Maar soms brengt het ook spanning, onzekerheid en twijfel met zich mee. Ondernemen is echt een serieuze aangelegenheid. Maak ik de juiste keuzes? Welke opdracht past bij mij en welke niet? Met wie werk ik samen? Hoe ontwikkel ik mezelf? Welke netwerken passen het best bij me? Ik ben er inmiddels achter dat wanneer ik op mijn gevoel vertrouw het altijd goed komt!

Op naar nog vele nieuwe hoofdstukken en wie weet kom jij daar ook in voor…