Zoek
Sluit dit zoekvak.
Eindelijk een website!

Na bijna 5 jaar ondernemen is eindelijk mijn eigen website live! Dit is een heel traject geweest en daar neem ik jullie graag in mee. Want wat is het eigenlijk moeilijk om je eigen bedrijf op de kaart te zetten. Regelmatig krijg ik de vraag ‘Wat doe jij eigenlijk?’ Bedrijven waar ik voor werk of voor heb gewerkt, weten waar ik ze mee kan helpen en wat mijn toegevoegde waarde is. Maar hoe leg je dat in een paar zinnen uit? Het is vaak veel eenvoudiger om een ander te helpen, dan om naar je eigen bedrijf te kijken.

Gelukkig heb ik een paar fijne mensen om me heen waarmee ik regelmatig over het ondernemerschap kan praten. Zo ontwikkelen we elkaar en houden we elkaar scherp. Anderhalf jaar geleden heeft Lisanne van L’eliXXor mij geholpen met het schrijven van mijn zakelijk DNA. Mijn zakelijk DNA verwoordt helder wie ik ben, waar ik naartoe wil en waar ik voor sta. Dit heeft mij enerzijds geholpen om het voor mezelf weer helder te hebben en anderzijds om het ook aan anderen in het een paar zinnen uit te leggen. In dit traject is mijn overtuiging ‘Gastvrijheid is de juiste balans tussen identiteit, commercie en esthetiek’ geboren! Ben je nieuwsgierig naar een stukje uit mijn zakelijk DNA? Lees dan meer over mij.

Nadat duidelijk was wat ik wil vertellen, ben ik gaan bedenken hoe de website er uit moet zien. Hendrik van Digital Pixel Marketing heeft al mijn wensen kunnen realiseren en de website gebouwd. Samen met Geert van Creative Flavours en Han van Image&Motion heb ik mijn boodschap vertaald in conceptfotografie. Nadat alle creative ideeën ook echt gerealiseerd waren had ik nog maar één, niet geringe, klus… Teksten schrijven, foto’s uitzoeken en vullen maar! Het heeft even geduurd, maar ik ben dan ook erg trots op het eindresultaat.