Zoek
Sluit dit zoekvak.
Coöperatie DELA

Project- en category management

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Voor DELA Uitvaartdiensten (crematoria en uitvaartcentra) heb ik meerdere langdurige projecten en interimopdrachten gedaan, waaronder:

2021 – 2023: Horeca in balans

Strategie-opdracht i.s.m. category manager met als doel het vergroten van het financieel resultaat van het onderdeel eten en drinken bij het afscheid. Belangrijk onderdeel van dit project was de zoektocht naar een professionele partij voor de optimalisering van de categorie eten en drinken (advies – strategie – implementatie)

Strategie – category management – prijsstrategie – foodfotografie – interieur – gastvrijheid – eten – drinken

 

2022: Workshop ‘Voor wie schenk jij de koffie in?’

Ontwikkeling en geven van de workshop waarbij een team van een vernieuwde locatie tools krijgt om de behoeftes en verlangens van de gasten beter te leren kennen.

 

2020: Workshop Gastvrij het beste

Ontwikkeling en geven van de workshop ‘Gastvrij het beste’ voor teammanagers.

 

2017 – 2019: Category manager Staf Uitvaartdiensten

Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de categorieën eten en drinken, audio video, tastbare herinneringen, vervoer en asbestemming. In samenwerking met collega category manager verantwoordelijk voor het prijsbeleid en de tarieven van crematoria en uitvaartcentra en de ontwikkeling van nieuwe proposities.

De grootste projecten in mijn periode als category manager a.i. zijn de ontwikkeling van nieuwe proposities voor crematoria, de ontwikkeling van een nieuwe horecabrochure en duurzame arrangementen, de introductie van de CiniSafe (biologisch afbreekbare asbox) en de ontwikkeling van een nieuw prijsbeleid. Daarnaast ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het hospitality programma ‘Gastvrij het beste’ en de ontwikkeling van een nieuw interieurconcept waarbij MVO en ‘warm en welkom’ hoog in het vaandel staan.

In de tijd dat ik heb samengewerkt met Myrian, heb ik haar leren kennen als een onafhankelijke geest die een grote mate van nieuwsgierigheid aan den dag legt. Dit uit zich in het stellen van (kritische) vragen en het regelmatig stevig poneren van haar mening. Zij kan hierbij putten uit veel ervaring, zowel in de rol van category manager als in het horecadomein. Ze heeft een plezierige, mensgerichte en tegelijkertijd professionele werkhouding. Dit maakt dat het werken met Myrian altijd een uitdaging is in de positieve betekenis van het woord: met Myrian stap je uit de comfortzone en kom je als organisatie daadwerkelijk verder.

Toine van Velthoven
Manager Staf Uitvaartdiensten

De afgelopen drie jaar heb ik het voorrecht gehad om met Myrian samen te mogen werken. Buiten haar vakkennis, is het persoonlijke element dat Myrian meeneemt echt een toevoeging aan een team. Myrian is niet bang om tegen de stroom in te zwemmen; ze merkt bijzonderheden en verbeterpunten op en geeft dit op haar eigen directe, maar fijne manier terug aan de organisatie. Ook als het ongemakkelijk is. Met haar humor en pragmatische aanpak is ze bij veel collega’s geliefd. Als je op zoek bent naar iemand die je organisatie op kan schudden, in de positieve betekenis van het woord, dan moet je Myrian hebben. Naast haar vaardigheden als category en projectmanager is Myrian een ontzettend fijne en betrokken collega en bovenal een heel leuk mens.

Marisse de Boer
Business Consultant Uitvaartdiensten

Horeca, brochures, tarieven en prijsbeleid, pdc, audio/video, asverstrooiing, CiniSafe, category management, hospitality, interieurconcept, duurzaamheid en nog zoveel meer… Allemaal zaken waarin jij jouw expertise, ervaring, energie, enthousiasme, inzet, eerlijkheid, openheid en directheid aan DELA hebt gegeven. De manier waarop jij verbinding maakt, collega’s en leveranciers meekrijgt, hoe direct jij uitspreekt wat jij denkt, niet gehinderd door rangen of standen binnen de organisatie is enorm lovenswaardig. Jij bent punctueel, structureel, creatief in jouw denken en zeker inspirerend. Je bent gewoon een heerlijk mens om mee te werken. Ik ga je missen!

Monique van den Hombergh
Category Manager