Zoek
Sluit dit zoekvak.
Het stroomt weer

2020 zou hét jaar worden. Een jaar met bijzondere evenementen op het programma zoals het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, Formule 1 op Zandvoort en het EK met wedstrijden in Amsterdam. Een jaar met hoge verwachtingen in foodservice.
Maar niets werd minder waar. De allerleukste branche is zwaar getroffen en mag niet doen wat ze het allerliefste wil, namelijk gasten ontvangen en ze een onvergetelijk moment bezorgen. Het raakt niet alleen de bedrijven aan de voorkant, maar ook aan de achterkant… de hele keten.

In mei schreef ik de blog ‘Van teneergeslagen naar volop energie’. Volop energie om de branche te helpen en te inspireren. In het afgelopen half jaar heb ik veel (online) presentaties gegeven over de anderhalvemeter-samenleving, Customer Experience in tijden van COVID-19 en over hoe je door je in te leven in jouw gasten meer omzet en een hogere gasttevredenheid kunt realiseren.

Het heeft me ook aangezet om meer zichtbaar te zijn op social media (LinkedIn, Facebook en Instagram). Via deze kanalen deel ik ook veel tips en inspiratie. Uit de reacties die ik terug krijg, merk ik dat mensen het fijn vinden om op deze positieve manier geïnspireerd te worden.

Het stroomt weer. En dat resulteert in nieuwe ontmoetingen, leuke gesprekken en nieuwe opdrachtgevers! Deze bevestiging geeft me zoveel energie. Zo ben ik ook het initiatief ‘Samen zijn we de verandering’ gestart, waarbij ondernemers en managers die in of voor de gastvrijheidsbranche werken elkaar inspireren, steunen en helpen. Dit is een wekelijkse Zoom-sessie op vrijdagochtend van 8.30 tot 9.30 uur. Wil jij ook elke vrijdagochtend starten in een positieve flow? Je bent van harte welkom! Meld je aan via welkom@myrianermes.nl.

Het jaar 2020 loopt volledig anders dan verwacht, maar heeft me ook sneller laten groeien. En daar ben ik TROTS op!